søndag 17. oktober 2010

Oppussingsstatus

Vi holder på med oppussing, eller jeg vil vel heller kalle det renovering, og har i den forbindelse fått mange spørsmål om å legge ut litt bilder. Ikke at det er mye som er i mål enda, men det kommer altså bilder etterhvert da:)

Tenkte å begynne med å fortelle litt om hvor vi er i prosessen.

Vi holder altså på med kjøkkenet akkurat nå:
Vi hadde planer om å lime gipsplater til murveggene, men den planen gikk i dass - og vips så måtte vi lekte ut (sette opp stendere for å feste gipsplatene på) istedet..! Artig? Eh...nei. Mye jobb - og mye borring med slagborr i steinharde murvegger. Men, nå er vi ferdig med den delen, i allefall på kjøkkenet. Vi må ta hele leiligheten da, men trenger ikke tenke på det helt enda.

Vi hadde en plan om å ha alt det elektriske synlig, nettopp fordi vi ikke hadde plass bak gipsplatene, men det ble jo plutselig plass bakom der - og derfor er det blitt satt opp skjult også - og det er fantastisk herlig, meeeen det er veldig forsinkende i prosessen.. Så vi har hatt en uke uten vann pga vannrøravkopling så vi kunne rive kjøkkenet, og så er vi nå inne i en uke (eller to), hvor vi ikke har noen stikkontakt for komfyr/platetopp, da denne måtte legges om for å få den rikitg plassert.

Så middagene serveres av Trondheims mindre og større restauranter den nærmeste tiden - med naboen Villa Italia som hovedleverandør. Det er jo litt digg oppi det hele, litt dyrt, men digg:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar