lørdag 14. mai 2011

Fredag i Stockholm





Noen bilder fra middagen i går, då det blir litt mer svong over blogginnlegget:)












I dag har jentene spist en lang og koselig frokost, før vi gikk et godt stykke langs vannet og inn mot byen. Har tatt noen fine bilder med speilrefleksen men må blogge fra mobilen - dumme meg glemte nemlig ikke laderen, men den lille kontakten som skal settes på den og gjør at man kan plugge den i veggen og få strøm..

Vi var på jakt etter SPA, men det stedet som gar avtale med hotellet var fullbooka, synd for oss:(

Derretter dro vi inn til Sødermalm i jakt på vintagestrøket. Vi fant etterhvert den den anbefalte gata, og noen søte butikker. Ikke sånn veldig samlet (der er Bakklandet i Trondheim faktisk mye bedre) men noen fant vi:) og Ingrid-Marie fant et SPA med ledig massasjetime og fikk dermed løsna på vonde knuter og kom fornøyd og relaxa ut etterpå.

Så tok shoppingstresset oss en smule, og kursen ble satt mot Stureplan og Biblioteksgatan. Vi tror jo at vi har all tiden i hele verden, så vi brukte nesten to timer på å spise på en bra Italiensk resturant først, og fikk litt dårligere tid enn ønska, så da klokka ble 19.00 og butikkene stengte måtte vi innom et kjøpesenter i nærheten av T-Centralen som var åpent helt til ni..

Dagens shoppinginvesteringer:
Søt timer til kjøkkenet - retrobutikk i Sødermalm
Pantonekopp i rosa - kul butikk i Sødermalm
Kule magnetbokstaver - Designtorget
Superfit Calvin Klein bh - Twilfit (?)
Søte hverdagswedges og blomstrete veske - det store "Åhlens-kjøpesenteret"

Morgendagen er litt mer planlagt, og etter en litt tidlig frokost planlegger vi en båttur med sightseeing. Vi er jo her for første gang, så det hører jo med:) Og så skal vi rekke alle de butikkene vi ikke rakk i dag. Og lørdag er jo lik fest, så i morgen blir det fest!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar